Support

Account

Home Forums Bug Reports Repeater does not automatically add rows

Solving

Repeater does not automatically add rows

  • Since ACF v4.1.7 the repeater field does not automatically add rows when selecting multiple images in the media uploader.

    • Elliot

    • July 10, 2013 at 2:42 pm

    Hi @eaglejohn

    I have tested this and can confirm that the repeater field is working correctly.

    What version of the repeater field are you using?

    • nevma

    • July 11, 2013 at 5:39 pm

    I can verify that the exact same problem exists with two of our installations.

    Current versions:
    WP: 3.5.2
    ACF: 4.1.8.1
    ACF Repeater: 1.0.0

    It is kind-of an emergency, because we’re using it to create photo galleries and it’s too impractical to add one image at a time…

    • Elliot

    • July 12, 2013 at 6:14 pm

    Hi @nevma

    Can you please check your console log for JS erros during the adding of rows?

    If rows are not added, there will be a JS error to report

    • nevma

    • July 12, 2013 at 9:33 pm
    This reply has been marked as private.
  • No error here as well, also using Chrome.

    • Elliot

    • July 14, 2013 at 4:31 pm

    Hi @eaglejohn, @nevma

    I’ve just attempted to replicate the issue again in chrome and firefox but the repeater field is working perfectly for me…

    Are you able to update the repeater field add-on to 1.0.1?

    • nevma

    • July 15, 2013 at 8:41 pm

    The repeater field update does not come up in WP Admin’s Plugins section. Should it? Any other place to download it from?

    • Elliot

    • July 16, 2013 at 12:40 pm

    Hi @nevma

    Has the repeater field been installed as a normal WP plugin?

    • nevma

    • July 16, 2013 at 5:20 pm

    Yes, of course. Bear in mind that prior to updating from 4.1.6 (I think) everything was working fine.

    Any place I can download version 1.0.1 from?

    • Elliot

    • July 17, 2013 at 12:53 pm

    Hi @nevma

    If you login to your online acf account, you can see the download link in your order history

    • nevma

    • July 17, 2013 at 5:02 pm

    Hi Elliot,

    Upgrading the repeater plugin to 1.0.1 solves the problem.

    I think I know why version 1.0.1 does not come up in WordPress updates: its readme.txt file still states “Version: 1.0.0”. Maybe you want to look into this.

    Cheers

    • Elliot

    • July 18, 2013 at 12:47 pm

    Hi @nevma

    Thanks mate. You’re right!

    I’ll have this fixed ASAP

Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)

You must be logged in to reply to this topic.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. Read about how we use cookies and how you can control them in our Cookie Policy. If you continue to use this site, you consent to our use of cookies.