Support

Account

Home Forums ACF PRO Page link field doesn't save

Solved

Page link field doesn't save

  • Hi,

    I have problems with saving acf fields (Page link). It just suddenly stopped saving changes. For example I have Pages with acf repeater field and inside repeater field textarea, text, page link, image… All other fields are saved except Page Link.

    I tried to asign “Page link” field to other cpt; Deactivating all other plugins; increase some server php variable;… still can’t make it work.

    Any suggestions?

    Last version of ACF PRO
    Last version of WP (4.6.1)

  • Just an update… The problem is not just with “Page link” fields, but with all fields that I created. Some old fields are saving fine – very confusing.

    Please help

  • Hi @tadej

    Could you please make sure that the issue is not related to the max_vars variable? This page should give you more idea about it: https://www.advancedcustomfields.com/resources/limit-number-fields/.

    Also, could you please make sure that the issue is not the field name? This page should give you more idea about it: https://www.advancedcustomfields.com/resources/field-value-wont-save/.

    If you are using the Local JSON feature, could you please disable it for a while?

    If that doesn’t help, could you please try to reproduce the issue on one of the WordPress’ stock themes (like Twenty Sixteen) with other plugins deactivated? If it disappears, then you can activate the theme and plugins one by one to see which one causes the issue. This will make sure that no other plugins that cause this issue.

    Thanks 🙂

  • Our PHP settings of max_input_vars = 5000, we are not using JSON. About field_name, we tried to change field name but still no changes.

    My option_name in DB looks like that:
    option_name varchar(191) utf8mb4_unicode_ci Yes NULL

    We tried to add Page Link field outside the repeater, and this is working. So seems like the problems is only inside repeater fields. But it was working this way for few years, why would suddenly stopped working? Any other clue?

  • Hi @tadej

    Have you tried to reproduce the issue on one of the WordPress’ stock themes (like Twenty Sixteen) with only ACF activated? It’s possible that there’s a new code that modifies the repeater query, thus caused the update issue.

    If the issue persists, could you please open a new ticket and provide temporary admin credentials to your site? You can open a new ticket here: https://support.advancedcustomfields.com/new-ticket. Also, please don’t forget to explain the issue again and provide the link to this thread.

    Thanks 🙂

  • Hi @acf-support

    I opened new tickets few days ago, but there is no response. Could you help me here?

    Regards

  • Nevermind, somehow I deleted old field groups and create new ones… so saviing fields is now working again.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)

You must be logged in to reply to this topic.