Support

Account

Home Forums Backend Issues (wp-admin) Fail on one site: Nothing on FE, fields disappear in BE

Solving

Fail on one site: Nothing on FE, fields disappear in BE

  • Hi,

    I recently used ACF on one site, and it worked just fine. So I tried the same on another and don’t get it to work at all. When I succeed in setting up a field, it appears in the BE, on the correct page, I can edit and save. But nothing appears in the FE.
    Then, if I edit extra fields, it sometimes happens that they disappear completely.
    Groups remain, including settings. but all the fields in a group vanish. Gone.

    The only major difference I see between the sites is the templates. The one where it works uses Total, the failing one uses Terra Atma.

    The sites also use different plugins, but before experimenting with those, I wanted to ask here first, hoping for an idea what to check first.

    Versions: WP4.9.1, ACF4.4.12

    Thanks!

  • Which plugins are in used? Is the plugin WPML activated?
    And for FE, do you look at the page in preview mode or after saving the changes?

  • Thanks for the quick reply.

    No WPML. It’s single language.

    These are the active plugins:
    All In One WP Security
    Contact Form 7
    Duplicate Page
    Eigene Felder
    Envato Market
    Google Analytics Dashboard for WP (GADWP)
    Google XML Sitemaps
    Lightbulb Save and Close
    LightGallery Lightbox for Visual Composer
    ManageWP – Worker
    Simple History
    Slider Revolution
    Terra Atma Utilities
    TinyMCE Advanced
    UpdraftPlus – Backup/Restore
    WPBakery Page Builder

    I always save and then look at the FE.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)

You must be logged in to reply to this topic.