Support

Account

Home Forums ACF PRO ACF Pro Conditional Logic

Solved

ACF Pro Conditional Logic

  • I’m having some issues with the conditional logic on the ACF Pro backend, when I choose “Conditional Logic = YES”, this is what I see.

    http://awesomescreenshot.com/0e336gqt1c

    I can’t choose anything or even click Add Rule Group, it does nothing.

    If I click “Update” once I have Yes selected, I get the following PHP error,

    Invalid argument supplied for foreach() in wp-content/plugins/advanced-custom-fields-pro/api/api-field.php on line 732

    Which says it removes empty rules, so I’m wondering whats going on I just updated to the latest one, and that is also not working properly, at least for me. I was wondering if anyone else has gotten this and knows any way of updating it.

    I have select fields ready to use for the conditional logic.

  • I’ve stumbled across the exact same problem this morning.

    I have a repeater field set to appear using conditional logic (when a checkbox is checked) and that works fine. I’m now trying to add some radio buttons which appear on the same logic but it won’t let me select anything – it has an ‘add rules’ button but that does nothing, same as you’ve reported.

    The only difference is that I don’t see the PHP error you’re seeing when you click update – mine just refreshes with no error.

    This is with ACF 5.0.1.

  • Duplicate post:

    http://support.advancedcustomfields.com/forums/topic/cant-use-conditional-fields-after-last-update/

    Bug arose in version 5.0.1, ticket opened Thursday of last week, awaiting resolution.

  • Hi guys.

    Thanks for the bug report and sorry for the issue. This has been fixed and an update will be out shortly.

  • This reply has been marked as private.
Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)

You must be logged in to reply to this topic.