Support

Account

Home Forums Bug Reports 5.7.9 killed Date fields (in our case)

Helping

5.7.9 killed Date fields (in our case)

  • I thought I was going crazy this afternoon.
    Updated a client’s site to 5.7.9
    All of a sudden, a date field stopped displaying the correct value.
    Did some SQL queries to verify (also tried a gazillion other things.. slight hyperbole) and the postmeta values were correct.
    For a given postmeta value, looking at the field in the editor, I would end up with the right one sometimes, but most of the time, it would be a totally different value.

    Example: 20190207 in postmeta would display as February 9th, 2019.
    Played around with the display setting… all variations would display, baiscally, 20190209.
    ( as an example, many of the posts had the same problem ).

    I was never able to track down the problem.

    However, reverting back to 5.7.5, all seems back to normal.

    Unfortunately, I didn’t try more granular reverts / updates through various versions.
    Sorry for not doing more testing to be able to diagnose more specifically what was going on.

    Hope this helps.

    ( big bug fans of ACF <3 )

  • *big big.
    Sorry. Lapsus.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)

You must be logged in to reply to this topic.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. Read about how we use cookies and how you can control them in our Cookie Policy. If you continue to use this site, you consent to our use of cookies.