SHARE

BESTILL BORD

Om Fru K

Fru K henter ut det beste fra norsk og skandinavisk mattradisjon og gir det nytt innhold – i takt med tiden vi lever i og verden rundt oss.

Kortreiste råvarer har hovedrollen på fru Ks kjøkken. Vi vet hvor maten kommer fra og er stolte av å bo i et av verdens beste jord- og havbruksland. Med en fot i tradisjonen og den andre godt plantet på urbane Tjuvholmen, skaper kjøkkensjef Johan Laursen nye matopplevelser med rene og naturlige smaker.

K står for kvalitet. For kontraster, kunst, kreativitet og kultur, matkultur. K for fru Krogh. Fru Krogh eide Tjuvholmen på slutten av 1700-tallet og hadde tre kyr beitende på holmen – salt sjø og saftig beite. Siden har landskapet på holmen forandret seg radikalt. Det har også vår matkultur.

Fru K ønsker velkommen til et glass i baren, en rask lunsj, søndagsmiddag med familien, eller en helaften på restaurant. Du kan bestille fra vår a la carte-meny eller velge dagens sjuretter med vinpakke.

Salt sjø er det fortsatt, men de eneste kuene som finnes på Tjuvholmen i dag, er signert Damien Hirst. Velkommen til Fru K, ytterst på Fru Kroghs brygge!

I restauranten

 • Johan Laursen

  Kjøkkensjef

  + 47 950 19 587

  Johan kommer fra Michelin-restauranten Maaemo i Oslo der han var sousschef. Han har konkurrert i to OL og to VM med Culinary Team Gøteborg, og har bakgrunn fra det svenske juniorkokkelandslaget

 • Haakon Sand

  Restaurateur

  + 47 950 92 133

  Haakon Sand vokste opp en kort rotur fra Fru K, men har tilbragt yrkeslivet på hoteller og restauranter i utlandet. Sist som ansvarlig for middagsserveringen ved The River Restaurant i London.

Meny

Fru K er stolt av å ha satt sammen en meny som baserer seg på norske mattradisjoner. Vi har håndplukket det ypperste Norge har å by på, og kortreiste råvarer er basen i menyen. Fra Mjøndalen i sør til Lofoten i nord leveres utsøkte råvarer til vårt kjøkken. Urfe, geitekilling, skrei i sesong og verdens beste brunost er blant råvarene vi tilbereder på nye og ujålete måter. Velkommen til bords!

Dersom du har noen allergier er det svært viktig at du opplyser om dette ved bestilling.

 

Bar

Baren på Fru K er Tjuvholmens nye møteplass. Hit kan du komme for å nyte en morgenkaffe, et glass vin med en liten matbit til, eller en klassisk cocktail med tvist.

På Fru K serverer vi klassiske cocktails med vår egen signatur. Vi har tilført menyen en liten smak av Norge og lokale ingredienser som tilbehør. Våre dyktige bartendere kombinerer solid håndverk med en genuin interesse for mixologi.

Mat og drikke i baren

Fru Ks kjøkken har satt sammen en fristende barmeny for den sultne bargjenger. Vi byr på et rikt utvalg tradisjonelle drinker i baren. Vi har også vin og øl, kaffe og alkoholfritt drikke. Med lokale urter, krydder og smaker kombinert med de nyeste teknikker, har vi skapt noen helt særegne Fru K-cocktails, i tillegg til et bredt spekter ’classics reborn’.

Arrangement

På Fru K har vi chambres separées for private middager og selskap for inntil 12 personer.

Les om lokalene og mulighetene nedenfor og ta kontakt med oss slik at vi kan tilrettelegge best mulig for dine behov:

Hovmester
Telefon: + 47 24 00 40 40

Havnehagen

Havnehagen er et chambre separée for inntil 12 personer til middag.

I Havnehagen sitter dere atskilt fra restauranten, men ikke fra den livlige stemningen. Rommet ligger i direkte tilknytning til Fru Ks vinrom og er perfekt for selskap som ønsker å spise vår sjuretters, med gode viner til.

Tyveholmen

Tyveholmen er et chambre separée for inntil åtte personer til middag.

Lokalet er perfekt for private arrangement og middager. Det er fleksibelt med egen lounge for aperitiff eller kaffe/avec. Tyveholmen ligger i tilknytning til baren, og om man ønsker, kan dørene åpnes etter middagen for å ta inn stemningen fra baren.

“Tyveholmen” var det opprinnelige navnet på Tjuvholmen – fra den gangen Fru Krogh var grunneier.

Gavekort

Opplevelser er den beste gave.

Et måltid er noe å glede seg til! Vårt gavekort fungerer som betalingskort på Fru K og THE THIEF. Kortet kan benyttes i baren, i restauranten og i alle deler av hotellet. Gavekortet fungerer som et rabattkort for hele eller deler av kjøpesummen.

Bestill gavekort til Fru K ved å kontakte [email protected].

 

Pressekontakt

Alle henvendelser fra pressen kan rettes til vår pressekontakt
Siri Løining Kolderup, Head of Communications, THE THIEF.

 

Siri Løining Kolderup
[email protected]
Mobil: +47 480 98 814

Kontakt Oss

Bestill bord

TLF 24 00 40 40

[email protected]

Åpningstider

Frokost
Mandag - Fredag 6:30 - 10:00
Lørdag 7:00 - 11:00
Lazy Søndag 07.00 - 12.00

Lunsj
Mandag - Fredag 11:30 - 14:30
Lørdag 13:00 - 15:30
Søndagsmiddag 14:00-20:00

Middag
Mandag - Lørdag 18.00 - 22.30
Søndagsmiddag 14:00 - 20:00

Barmeny
Vår barmeny er alltid tillgjengelig

Besøksadresse

Fru Kroghs Brygge 2

0252 Oslo

Del på sosiale medier