Support

Account

Home Forums General Issues Image Showing Up White

Solving

Image Showing Up White

  • http://pastebin.com/FnG96bdX

    Line 114 is where I added my code, to add the “logo” field (which is an image) to the page. Nothing happens whenever I upload something. Not sure how to put it in the theme other than the way I have it.

    It’s pulling from a category page.

    I’ve since gone and tried just even putting plain text, and nothing is displaying.

  • Hi @improstudios

    Have you tried to print_r($catid); to establish if it contains the correct value? From the code you have shared, I suspect that this could not be containing the appropriate value for ACF to work.

    For more info on debugging on ACF, have a look at the following: http://www.advancedcustomfields.com/resources/debug/

  • Hey @james,

    I tried debugging the page, and haven’t gotten any php errors. I went and created a new field from a form I used earlier in the page, and putting it at the top and still nothing. No text, or anything will display.

    I apologize for being such a novice with the plugin. I took over the site Friday after another developer got fired, and they expect me to fix all this by Monday night (tomorrow) even though I’ve never used this plugin before. He built the entire site with it, and I’m lost. If anyone here’s an expert, I’ll gladly hire you to do some basic little fixes so I don’t get fired lol. On the bright side though, I do look forward to learning the plugin more and using it in my future sites.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)

You must be logged in to reply to this topic.